Како дијагнозирати абнормалност квачила

- Sep 29, 2018-

Ненормално стање Једно: тијело тресе приликом покретања

Неки власници ће се суочити са овом ситуацијом, када ауто почне, цело тело дрхти.

У овом тренутку морате да урадите да пустите мотор у ниском брзином, полако почните да висите на ниском блока, у овом тренутку ако аутомобил има непрекидан удар квачила трепери.

Квачило се дрхти, разлог може бити висина раздвајања ручице недосљедна, или расподела еластичности еластичног опруга неравномјерна или појединачно прекидање, закивање фрикционог комада је отпуштено, такође може и главни, са покретног диска искривити изобличење или од динамичког диск чвориште озбиљно носи.

Ненормално стање Два: почетна снага је недовољна или убрзава

Понекад, када аутомобил започне или носи тежак терет узбрдо, неће бити довољно снаге. Чак и код убрзања, димна плоча са фрикционом плочом, мирис кокса и чак спаљивање фрикционог филма.

У овом тренутку метода дијагнозе је започети возило, затегнути паркирну кочницу, објесити се на малу брзину, тако да се нормално покретање возила, ако се тијело не помери, мотор не одуговлачи, а онда клип квачила. Постоји и метода, немојте покренути возило, држати нижи блок, затегнути паркирну кочницу, а да не притиснете педалу квачила у случају тресања мотора ручком, као што је тресење, што указује на скидање квачила.