Који су главни облици система серво кочница?

- May 08, 2018-

Систем серво кочница заснован је на хуманом хидрауличном кочионом систему, а кочиони систем састоји се од серво система серво система. Комбинира снагу возача и снагу коју пружа мотор као енергија кочења. У нормалним околностима, већину енергије за кочење снабдева мотор преко серво система, а серво систем напајања не успева, а кочница може бити у потпуности израђена од стране радне снаге.

Серво кочиони систем се углавном користи у хидрауличном кочионом систему. Извори напајања могу се поделити у две категорије: вакуумски серво кочиони систем и пнеуматски серво кочиони систем. Вакуумски извор енергије је степен вакуума улазне цеви када мотор ради. Пнеуматски извор енергије је компримовани ваздух.

Основне компоненте процеса рада вакуумског појачивача су: у не-радном стању, постављање повратне опруге регулационог вентила да гурнути штапић за притисак вентила на закључну браву на правом положају, вакуум једносмерни вентилски отвор у отвореној позицији , опруга регулационог вентила врши блиски контакт са сједиштем вентилационог вентила, посудом за одзрачивање вентила за затварање врата ваздушног вентила. У овом тренутку, праве ваздушне коморе и нанесена ваздушна комора вакуумског јастука су повезани са шупљином контролног вентила кроз праве пролаз ваздушне коморе тела клипа и канала ваздушне коморе и изоловани су из вањске атмосфере. После покретања мотора, повећава се вакуумска висинска количина мотора, а затим вакумска заштитна кочница, примјена вакумске коморе расте и ради у било ком тренутку у стању приправности.