Радни принцип кочионог покретача

- Nov 17, 2017-

Убрзивач кочења помаже кочницама коришћењем вакуума који се генерише у сензору за уље када мотор ради. Боостер је углавном пречник око 20 цм, висина око 15 цм цилиндра.

Унутар цилиндра је мембрана (или клип) са потисном шипком у средини, одвајајући комору на два дела, један део повезан са колектором довода мотора кроз цевовод (чување вакуума), а други део када педала кочнице је подигнута и комуницирана са атмосфером. Диференцијали притиска на обе стране помажу у пружању кочница.

Пре него што педала кочнице газе:

Након што педале кочнице газе:

Принцип динамичког пребацивања положаја баланса кочнице

Принцип динамичког померања учвршћивача у радном процесу равнотеже. Ово је врло лако игнорисати принцип, али и структура и дизајн процеса морају узети у обзир важан принцип. Када се терет заврши, бујач ће се претворити из положаја равнотеже у равнотежу у положај равнотеже стабилног стања, тј. Контролни вентил се претвара из невидљивог у виду ваздушног вентила. У овом тренутку дизајн и квалитет обраде структуре уста у ваздушном вентилу може осигурати строго тестирање; Када почиње истовар, помоћни уређај ће се претворити из равновесног положаја стабилног стања кочења до положаја равномерне истоварности, тј. Контролни вентил се мења од видљивог до невидљивог у вакуумском вентилу. У овом тренутку, дизајн вакуумског вентила и квалитет обраде може осигурати да се неизвесност захтева ригорозно тестира.