Да спречите кочење од неуспеха, обратите пажњу на ове знаке

- Nov 17, 2017-

Кочнице су слабе.

Ова ситуација је генерално притисак снабдевања преносног цевовода да би се показао губитак изазван у овом тренутку требало би да провери коћу кочионе потпуне вакуумске бујне коже и интерфејс мотора је слободан или пукотин и тако даље.

Кочница ојачана

Када сазнате да сте на кочницама и немате сопствени итинерар, а позиција педале је висока и тврда, требало би да размотрите да ли је једнопутни вентил у вакуумском резервоару система за кочење повећан, и начин обраде може се променити помоћу додатне опреме. Друго, можда је вакумски резервоар за кочницу укупне пумпе за бушење у средини цевовода има проблеме са пропелером или кочницом.

Кочница је умекшана

Овај возач феномена очигледно може осетити слабљење кочионе снаге, први разматра да ли је пумпа, укупан притисак пумпе недовољан, цурење, а затим кочење, постоји ситуација цурење кочионе цеви у ваздух, ако је неколико стопала на висини педала кочнице су се повећала и еластична, онда је вероватно да је ова грешка.

Офсет оффсет

Помак за кочење је познат и као "кочница са преднапоном", с кочионим системом на левој и десној страни пумпе на сили кочења није изазвана. Ова ситуација у аутомобилу када је разлика очигледнија, брза страна точкова се зауставља, волан ће се одбацити, јер би ова ситуација можда требало да замени пумпу.