Шта је вакуумски кочница

- Nov 17, 2017-

Може се широко подијелити на вакуумско постројење за директну акцију и хидраулички вакуумски појачивач. Због тога што директна улога вакуумског бујдера директно помаже у сили газећег слоја, операција кочења се осећа добро, стога се широко користи у аутомобилима и малим камионима, али зато што ће нога директно као помоћ, бити ограничена постављањем простора. Хидраулични усисивач је употреба главног цилиндра за стварање хидрауличке снаге, тако да се може уградити у главни цилиндар и точак било које позиције између цилиндра, али смисао кочења је генерално бољи од директног утицаја вакуумске разлике снаге .

Извор напајања уређаја за напајање користи негативни притисак кола уља мотора (мотор бензинских мотора) или вакуум пумпу (углавном дизел мотор).

Једносмерни вентил мора бити додан линији везе између уређаја за подизање и извора негативног притиска. Контролни вентил може смањити негативни притисак у уређају за повишење притиска, уз истовремено одржавање високог вакуума, у возилима бензинских мотора, како би се спријечили уређаји за увођење уља за гориво, углавном у колектор за уношење мотора и подизање система између једносмерног вентила, како би се спречило црево унутар уређаја за убрзање протока бензина, проверити вентил постављен у цреву највише тачке или инсталиран близу врха мотора.